söndag 29 augusti 2010

Välfylld kyl

Alfred: Ååå vad mycket mat vi har i kylskåpet, mamma.

Jag är tvungen att kolla till två gånger på ungen för att se om han är ironisk. Det är han inte. Han är fyra år och anser att äckliga korvar och en gurksnutt och färdig gröt gör hans mamma till världens bästa matmamma.

 *

9 kommentarer:

 1. Hade jag inte sett din söta son hade jag trott att det var mitt kylskåp.

  SvaraRadera
 2. Há ha ha, bra jobbat Elin. Du är en riktig matmamma. Kram , Nettan

  SvaraRadera
 3. Kärlek och gröt! Vad mer behöver man egentligen??
  Smart är lilleman!

  Ditt valspråk har blivit mitt nya mantra medans jag hoppar runt i det självskapade kaoset=))

  P&K Hannis

  SvaraRadera
 4. Haha!'Och gröten kan ni skölja ner med ölen! ;)

  SvaraRadera
 5. Hehe, skön bild, trodde nästan du fotat hemma hos oss :) Alltid likadant efter helgen :) Bar hem nästan 10 liter mjölk i fredags, nu slåss vi om den sista slurken :)
  Men gröt är väl universal språket för småttingar ;)

  Kram /J

  SvaraRadera
 6. Ser knappt din son...mina ögon fastnar på "Kicki Danielsson festisen" där på hyllan och all öl längst ner.....jag har svåra alkoholproblem som du vet, jag hinner aldrig dricka! Denna sommar har i princip varit "torrlagd"...Lilla Frun har varit piggare än någonsin på 15 år och det har i sintur resulterat i en helvetes massa små utflykter hit och dit, dessutom är min 16 åriga dotter i värsta "partyfasen" i sitt liv just nu så det är hämtning varje helg! Sin Pappas dotter upp idagen, riktigt stolt faktiskt, hon fixar både skola, extra jobb och parta riktigt ordentligt, mina gener helt klart!

  Ja du Elin, djäkla dåligt samvete jag har, för ser jag till att starta världen kampanj för att få dig att blogga igen och när du äntligen gör det så skriver jag inga kommentarer, men jag lovar det ska bli bättring. Har ett nytt jobb pågång som gör att jag kanske orkar blogga så mycket som jag skull vilja......det är ju ett helvete dessutom att vara "knegare"...jobbar så hårt med händerna numera att det ibland är svårt att skriva på tangentbordet. Jag har ju varit djävligt elak emot mitt eget kön och undrat varför i helvete är det så få killar som bloggar...tänk om det beror på att de inte kan skriva pågrund av för hårt arbete? På två år så har mina små tjänstemannafingrar blivit dubbelt så grova så inte en djävla av alla mina vikingaringar passar! (ler)
  Nu ser du till att ha en fin vecka och var rädd om dig på alla sett!
  Kram ifrån Peter!

  SvaraRadera
 7. Det ser onekligen lite knapert ut. Men gröt är bra mat!

  SvaraRadera
 8. Ser att du har det viktigaste i kylen iaf. :-)

  SvaraRadera
 9. Små barn har ofta små krav för att vara lyckliga och min minsta skulle också vara helt nöjd om det bara fanns färdigköpt risgrynsgröt i kylen :-)
  Vilken himla rolig blogg!!! :-)

  SvaraRadera