torsdag 2 december 2010

Dejt med en modell

Ikväll har jag en dejt med en bloggpuma som jag inte har träffat tidigare. Jag ser fram emot detta med barnslig förtjusning. 

Varje gång jag har träffat bloggvänner i verkligheten, har jag blivit överraskad och fått alla mina förutfattade meningar omkullvälta. Den Trevliga visade sig vara skärpt, kul och apcool. Den Präktiga visade sig vara frigjord, skön och existentiellt generös. Den Svåra visade sig vara varm, mysig och superrolig. Jag har träffat en handfull bloggerskor till, och precis varenda gång har jag stått där med öppen mun och häpet skratt. Varenda gång har jag fått revidera min bild fullständigt. 

Frågan är på vilket sätt min bild av kvällens Blonda Yrhätta till bloggdejt kommer att förändras. Hon kanske visar sig vara en moralistisk dysterkvist, men nånting säger mig att det inte blir så. Men hon blir förlåten oavsett, för hon ska modella för mig.


Kroki 90:1, blyertsskiss,Elin Damberg ©
 

*

14 kommentarer:

 1. Du kommer att få en underbar kväll med mycket skratt :-)

  SvaraRadera
 2. Önskar er båda en kanonkväll. Jag vet att det kommer att bli helt fantastiskt! (Hoppas bara att hon inte tränat bort hullet) *s*
  /Småländskan

  SvaraRadera
 3. Låter jättekul. Hoppas du hinner rita av henne också och inte bara skratta och prata.
  Ha det kul!

  SvaraRadera
 4. Ha så roligt, låter jätteskoj =-)

  SvaraRadera
 5. Vad kul ... så du söker modeller här i din blogg eller hur kom ni på att "bloggpuman" skulle sitta modell (eller stå) för dig. Spännande spännande.

  Ja människor är verkligen mysterier. Det av dem som framträder genom sina ord på pränt kan ju visa sig vara en återspegling ... ett "sken" ... av den "inre människan" som just i skrift vågar sig fram. Och kanske inte IRL ...

  Ha det nu så jättetrevligt ... Kram!

  SvaraRadera
 6. Träffa bloggväner IRL är så roligt! Hoppas ni hade en rolig kväll.
  Du målar/ritar så fint :D
  Kram

  SvaraRadera
 7. Blir lite avis på denna blonda yrhätta....önskar att jag kunde suttit modell....eller rättare sagt vågat! Stärkande för själförtroendet!!!

  Ha en fin fredag Elin, kram/caja

  SvaraRadera
 8. Självförtroendet skulle det ju vara...men nu när jag ser ordet S.J.Ä.L.F.ö.R.T.R.O.E.N.D.E så får det nog vara det jag menade ;-D

  SvaraRadera
 9. Fru Venus: Saida!

  Smålänskan: Det gick bra ändå - trots alla musklerna.

  Oroshjärta: We did. :-)

  Cajsas Faster: Jorå, vi hann med både det ena och det andra. Jag har mejlat! Du är så himla snäll. :-D

  Madelene: Tack så mycket!!

  Skatan: Japp, jag sökte modeller för ett tag sen. Kriterierna var "ju mer hull desto bättre" och att de godtog mat och vin som enda arvode. :-) Japp, jag tror du har rätt ang. hur man skriver, att det är en återspegling av "den inre människan". Men jag sett exempel både på människor som egentligen mår ganska dåligt och låter bloggen blir en lättsam, glättig frizon - och på i grunden glada människor som lever ut sina svarta stråk i bloggen. Allt som funkar funkar, som jag brukar säga.

  Gafflan: Ja, det är jätteskoj. :-D När ska vi ses? - Tack ska du ha; vad snäll du är.

  Caja: Det är nog stärkande för både självförtroendet och själförtroendet. Kram!

  SvaraRadera
 10. "hej mitt vinterland nu är jag här..." :) ja visst 17 nu är julhelsiket här och med den julsångerna. Tänk jag hade redan sett att du länkat :)
  Tack för dom fina orden! Apcool låter ju lite roligare än trevlig ;)
  Kul att du fick din nakenfis! Tja. Jag får fundera på det där med ordverifieringen... ;)
  Kram darling!

  SvaraRadera
 11. Haha! Det är så fantastiskt roligt med alla dessa människor man bildar sig en bild av, och så stämmer de bara till viss del och så är människor alltid så mycket mer komplexa än man anar.

  Präktig - jo, det kan jag också vara.

  SvaraRadera
 12. *gapskratt* JAg undrar vad du har för smeknamn på den här gnällfisen! Å vad man skulle bli kallad! :-D

  SvaraRadera
 13. Det är det som är så trevligt att se sina bloggvänner på riktigt, för den självklara bild man haft får ge med sig. Fast i vissa fall har den förstärkts :)

  SvaraRadera