tisdag 14 december 2010

Dagens sökord

Det här är är dagens Google-sökningar som har lett till min blogg. Plötsligt känns allt så seriöst.*

8 kommentarer:

 1. "Den som väger sina ord märker snart att de tomma inte alltid är bortkastade."//Stig Jahansson

  Kram/caja

  SvaraRadera
 2. Genom andra lär man känna sig själv. :)

  SvaraRadera
 3. Ja, det är en balansgång här i livet...mellan det "seriösa" och "oseriösa".......mitt nyårslöfte kommer att bli.........hmm...ska man inte säga.........!
  Hmm...lite trött idag men när jag läser ordet lavemang så kan jag helt seriöst berätta att jag har ett "Arbetsintyg" ifrån en röntgen avdelning att jag är den bästa de någonsin haft när det gäller kontraströntgen i ändtarmen...jag kan nämnligen konsten genom att prata få folk att slappna av så pass att jag kan fylle upp röven på en patient med över 2 liter röntgenkontrastmedel så att colonröntgenundersökningen blir lyckad!
  Jag har plockat bort det ifrån mitt CV...de fanns de som påstod att jag inte verkade seriös när jag hade det där!
  Fan, det är inte lätt att vara människa!
  Ha det Bäst och Stor Kram ifrån Oumberlige Peter!
  PS: Det var inte heller lätt för de stackare som "jag fyllde upp".......röntgen rummet där jag arbetade gick under smeknamnet "vita havet" (röntgenkontrastmedel är nämnligen vitt), när "kunderna" inte längre kunde hålla sig så var det "fontän" vill jag lova!
  Två år jobbade jag där........men eftersom jag har glasögon och folk började fråga mig om jag var målare när jag åkte buss hem (stänk på glasögonen) så kände jag mer och mer att jag kanske borde hitta en annan sysselsättning.........blev bloggare istället...en seriös sådan!
  Sa jag ha det Bäst?
  Kram igen!

  SvaraRadera
 4. jag har två frågor: hur tar man reda pådet där? och finns det något annat lavemang än just ett sånt??!!

  SvaraRadera
 5. Jenny: Just så. :-)

  Caja: Haha. Det låter översmart på nåt sätt?

  Conny: Hahaha. Och vilka google-sökningar leder till dig..?

  Oumberligating: Snälla Peter, ta tillbaks det till ditt CV! Tyngre än så blir det ju inte.

  Gin: 1. Du har ju också en Blogger-blogg. Gå till fliken "Statistik" och klicka på länken "Trafikkällor". Där finns mycket kul. 2. Jag ställer mig lika frågande som du! :-)

  SvaraRadera
 6. oh tack! Jag kom på en fråga till när jag skickat det sista.. och det var om jag verkligen ville veta ett svar på det ;)

  bloggsvar: tack söta du! :D Ja, det är skönt att vi äntligen fått bra kontakt, det har tagit lång tid och mycket arbete från mitt håll. (alltså att komma över honom.. )

  SvaraRadera