lördag 30 oktober 2010

One of those days

Det börjar bli lite mycket nu. Jag kryssar mellan det så gott jag kan. Jag har parerat länge nu, men idag är jag för långsam och för hudlös för att fixa det. Livets stora trassel smittar av sig på de små: jag har varken trygghet eller toapapper hemma.

Det enda som möjligtvis hjälper är att ta sig ur denna lägenhet som jag hyr i andra hand, som jag oftast älskar men idag hatar. Jag ska åka och köpa en sexårspresent till en liten unge som inte är min, men ändå min. Jag får fokusera på livets ljuvligheter, och en älskad brorson är sannerligen en sådan.


Kusin Vitamin och Alma.
*

4 kommentarer:

 1. Brorsöner är aldrig fel....hmm.......inte brorsdöttrar heller fördendelen....har några av varje!
  Det bästa med att vara Farbror är att man kan skita helt i pedagogiken.....är man barnavakt så vill ungarna äta sig mätta på glass och godis...så varsegod!
  Har det gått ett år sedan du skildes?
  Att säga att tiden går fort när man har roligt är nog dumt sagt......fort går den i allafall under alla omständigheter!
  Här har dett "runnit en djävla massa vaten under broarna" sedan vi började "blogga" med varandra!

  Ska berätta en "hemlis"......jag håller så saktliga på att byta jobb...det har resulterat i att jag nu jobbat dubbelt i cirka 6 veckor under den tiden har jag varit ledig endast 3 dagar, jag har gått ner några kilo i vikt och magsåret har så sakteliga börjat öppna sig!
  Fast plånboken blev ganska välfylld för första gången på länge!
  Kommer aldrig skriva vilken branch jag nu ger mig in i, lämnar byggbranchen (inte helt), min nya yrkeskarriär spar jag till mina memoarer!

  Tiden går och det känns ju konstigt att jag ännu inte har träffat dig, har köpt en liten plastgroda till dig som du ska få när vi träffas, den börjar bli lite dammig nu!
  Fast jag har en idé....du vet Kryckan min Fru som du kallar Hexis, hon går ju på en massa bokrealesepartyn och behöver då en assistent med sig......det är inte så djävla betungande, Kryckan klarar sig själv......uppgiften är bara att se till att hon får hjälp med att fytta sin sittkudde och att flytta hennes vinglas!
  Dricker gör hon själv och som hennes assistent får du med dricka........man ska ha kul på "jobbet"!
  Tror ni skulle ha djävligt kul tillsammans!
  Jag hämtar och lämnar dig och Kryckan (Hexis) så klart!
  Dörr till dörr!
  Nu är det mycket som ska funka för att detta ska fungera, men jag hoppas du gillar tanken?
  Läser dessa rader för Lilla Frun....hon säger spontant.....va, kul, hälsa!
  Sådan är Det Lilla Livet...alltid possitiv....synd bara att jag håller på att förvandlas till en "grinig gubbe"....kämpar emot ska du veta.....men itakt med att de här ögonbrynshåren som sticker upp i de redan befintliga ögonbrynen ökar i antal så ändras även humöret........men som sagt, jobbar på saken!
  Ha nu en fin Helg alla kategorier!
  Kram ifrån Peter!

  SvaraRadera
 2. Fokus fokus. Och kanske lite toapapper.

  SvaraRadera
 3. Gin: Kram tillbaka!

  Oumberligating: Jag tackar för jobberbjudandet. Det vill säga: jag tackar JA till jobberbjudandet. Att partaja loss med din fru på arbetstid är definitvt något jag skulle klara av - med bravur, skulle jag vilja påstå. Vill du se mitt CV eller skaru bara lyssna på ryktet som går på byn? Den som kissar i fontänen får gruppstryk.

  Zäta: Ja: fok, fok, fok. Och toapapper stal jag på natten sen. Helt sant.

  SvaraRadera