torsdag 18 november 2010

Snodd sladd

Häromdan försvann den där lilla sladden som jag behöver för att föra över bilder från mobilen till datorn (läs: till bloggen). 

Jag har letat överallt, men den är bara tvärborta. Jag har dammsugit hela lägenheten (endast bildligt talat, naturligtvis) i min jakt på sladden. Jag pallade tillochmed upp mina idiottunga soffor med böcker för att kunna kolla under dem, så då förstår ni desperationen. Det är ett mysterium. Min lägenhet är inte stor, och så många saker har jag inte heller. Ungarna är rätt snälla och brukar inte gömma mina prylar. Inga kleptomaner har varit här de senaste dagarna. Och jag har inte varit särskilt full på sistone heller. Så att sladden helt plötsligt är borta är helt enkelt en gåta.

Jag har inte bloggat sen den försvann, så läget var helt klart kritiskt. (Okej, det kanske finns lite andra orsaker också, men nu ska vi inte förstöra en bra story med det.) Idag tvingade jag mig själv min pojkvän mig att gå in på både Clas Ohlsson och på Kjell & Company. Det kändes inte naturligt alls att gå in där, men resultatet blev bra. Sladdfan är inköpt.


På plats.

Och vips: ett inlägg med mobilfoto.


Alla fattar att den första lilla sladden kommer att komma fram nu.*

11 kommentarer:

 1. Det där med att leta liten sladd låter jäkligt bekannt!
  Och att något dyker upp när man skaffat nytt, lika bekannt!
  Men det är alltid bra att ha en reserv...

  Värre är det när man inte har en bra fungerande kamera...*suck*...inläggen blir inte lika roliga att göra med taskiga bilder.

  SvaraRadera
 2. Såklart den kommer fram. Nu. Snart. Vilket ögonblick som helst...

  Vi har liknande problem hemma. Vi är inte sladdlösa men internet ligger nere. Nåt fel på rotern säger Förundersökningsledaren. Den hittar inte IP-adressen eller vad det var. (Jag fattar ingenting...)

  SvaraRadera
 3. Japp, så brukar det vara.

  Ha en glad torsdag. Kram.

  SvaraRadera
 4. Raring! Vill bara säga att jag följer dig. Kommenterar inte, men njuter och skrattar hejdlöst (som vanligt)! Du skriver fantastiskt (som vanligt)! Megastora kramar, Jennie

  SvaraRadera
 5. Råkade ut för samma sak med ett Accesskort för ett par veckor sedan. Vände upp o ner på alla väskor, rotade i alla fickor - det var o förblev borta. Som tur var hade jag några stämplingar kvar på en SL-remsa så jag behövde inte köpa nytt. Vid nästa tillfälle som jag skulle resa, så bara låg kortet i en av väskorna jag vänt ut o in på???? Så, Elin, din gamla sladd kommer säkert fram nu - snart. Ibland tror jag att vi har en liten hustomte boende i någon vrå någonstans, som gillar lite bus ibland ;))
  Kram

  SvaraRadera
 6. Min minnefunktion tenderar också att få en dylik sladd(sorry, kunde inte låta bli)... ;)

  SvaraRadera
 7. Alltså jo, jag vet han heter Alfred. Problemet är att en vän av oss ringde samtidigt och hon har en son som heter Albin, han föddes för en vecka sen :))
  Så ibland går det galet...
  Men du visste ju vem jag menade i alla fall hihi.

  Har du hittat den borttappade sladden ännu?
  Jag vet precis hur det är.
  Har letat efter våran presskanna en vecka.
  Sa vi skulle köpa en ny....
  Gissa vad jag hittade då?....
  Kram i snön.
  Synnöve.

  SvaraRadera
 8. Det hjälpte i alla fall mig när min sådan sladd var puts väck ... att köpa en ny. Vips låg den gamla mitt framför näsan på en.

  Kram!

  SvaraRadera
 9. Oh, när du ändå var på gubbdagiset skulle du köpt en likadan lampa som min, Glow, som är helt underbar! Jag är nästan säker på att du skulle älska den, liksom barna. Kolla på nätet, den är billigare nu.

  Och jag helt medveten om att mitt inlägg låter som reklamspam. :/

  SvaraRadera
 10. Så är det. Så fort man köper nytt kommer det gamla fram

  SvaraRadera
 11. Har du hittat sladden? ;-)

  SvaraRadera