onsdag 24 november 2010

Plättar gjorda på smet med kakao

Fördel: Gott.

Nackdel: Liknar nyttiga rågplättar. Men man kan ju blunda.





*

8 kommentarer:

  1. Såg ju riktigt läckert ut! choklad pankisar äger helt klart.

    SvaraRadera
  2. Rågisar!? Måste testa med riktig kakao :-) Väntar svar på mail.

    SvaraRadera
  3. Äh, strunt i hur de ser ut. Blir synen för jobbig kan man ju maskera dem med vispgrädde ;-)

    SvaraRadera
  4. ...plättar? Öh... okej? Alltså... ähm... trodde det skulle komma en uppföljande bild som visade en gris med en utstansad blomma på ena skinkan...

    SvaraRadera
  5. Nämen se där! Ännu en innovatör i köket. Vi besitter oanade talanger min kära! Ska vi ge ut en kokbok tillsammans? Du kan måla och jag fota. Och så tycker jag det ska vara några sådana där färgläggningsbilder som man kan fylla i själv du vet.

    Och så kanske vi kan klämma in ett och annat recept också.

    SvaraRadera
  6. Madelene: Chokladpankisar - det är grejer, det.

    Fru Venus: Kanske kan funka med pepparkaksdeg..? Du kan väl testa medan du ändå har ångan uppe. Jag har mejlat!

    Jeanette: Du har uppenbarligen helt rätt syn på detta. Tack för tipset. :-D

    RosT: You lost me at "gris", kuz. :-D Vem är grisen, vems är blomman, vem ska moona häcken med en tatoo???

    Zäta: Recept i kokboken? Ska det vara nödvändigt?

    SvaraRadera
  7. Jo, alltså... måste vara "färgfiltret" i min dataskärm. "Blomman" (som plättarna formar) i din bild är "grisskär" på min skärm... Därav mitt något långsökta "vitsande"... :)

    SvaraRadera
  8. RoSt: Hahahaha. Det hade jag aldrig listat ut om jag så hade funderat i femtiotvå år. (Jag trodde närmast att du hade förlorat dig i nånslags matromantik och börjat längta efter manskost à la fläsk till följd av att jag visade kvinnomat à la chokladplättar.) Nu sitter jag här och tycker att det är synd att jag inte har nån bild på en blommig svinskinka.

    SvaraRadera